Vi är eldfågel

Eldfågel består av två av Göteborgs bästa eldartister- Anna Mattisson och Daniel "Achmed" Sundler. Efter att ha uppträtt och tränat tillsammans under många år bildades slutligen en officiell duo som tar uttrycket till en helt ny nivå.

Anna2EvaWistemar.jpg

Anna

Anna Mattisson har uppträtt med eld i tio år och älskar det. I sitt uttryck är hon dansant, teatralisk och ofta väldigt lycklig. Anna ser livet som en berättelse, vilket syns både i hur hon lever, vad hon skriver och i hennes scenframträdanden. Förutom elden gillar hon att skapa med ord och bild och sitter i styrelsen för en cirkusförening. Hon är också kulturproducent och bra på att styra upp event och större shower!

eldsvärd.jpg

Achmed

Daniel "Achmed" Sundler började med eld för elva år sedan och är en av landets skickligaste poiare. Med lekfullhet och en kreativitet som gränsar till besatthet utforskar hen konstformens gränser och tänjer på dem. Achmed går också igång på att skapa koreografier och att regissera, både inom eldkonst och som fotograf och filmare på Sun Twin Photography. Förutom Eldfågel jobbar hen som cirkuspedagog på Kulturskolan i Borås.

 
Eldfagel_negativ.png