Eldfågels föreställningar

 

2018 erbjuder vi detta:

Eldshow med två professionella eldartister, ca 18 minuter: Detta är vår mest inbokade föreställning, som vi erbjuder för 15 000 kronor plus moms. Den är dynamisk, samspelt och stämningsfull och trollbinder de flesta, oavsett ålder. Det är flow kombineras med teknisk skicklighet i en välkoreograferad show med slukade lågor, brinnande solfjädrar, eldstavar, eldklot och gnistregn. Vi har också en kortare variant på 11 minuter för 11 000 kronor plus moms. Om ni köper fler föreställningar än en kan vi erbjuda paketpris. Känns prislappen för hög kan det också gå att förhandla med oss tills vi hittar en variant av våra uppträdanden som passar både er och oss.
Vi erbjuder också specialanpassade föreställningar och uppträder med fler eller färre artister; hör av er så skräddarsyr vi en show för er!

Led-show (“lampljus” i stället för eld) med två professionella artister, ca 11 minuter: En intensiv och välsynkad led-show, som innehåller mycket känsla. Går att visa inomhus eller ute, eller ha som teaser inför en eldshow. Ledshowen innehåller två artister och kostar 9 000 kronor plus moms.

Eldmingel. Vi uppträder med eldredskap medan gästerna/besökarna anländer för att skapa stämning och en vacker inramning till festen. Eldmingel har ingen fast koreografi utan anpassas helt efter den publik som går förbi. Kostnad beror på beräknad tid och vad ni vill ha. Kontakta oss så hittar vi något som passar alla parter!

Workshops. Ibland kan publiken vilja prova på saker själva. Vi håller workshops i jonglering, poi och stav. För en interaktiv cirkusupplevelse! Kontakta oss för prisförslag.

Resekostnader tillkommer utanför Göteborg.