Våra eldshower

En bra eldshow handlar om teknik, dynamik och timing, men lika mycket om närvaro, glädje, styrka och känsla. Vi dansar med elden som partner och skapar en föreställning som andas magi. Vi älskar det vi gör och det syns.

Eldfågels eldföreställningar bygger på dynamiska och stämningsfulla koreografier där vi gestaltar musiken genom rörelse och eldredskap.
Vi uppträder med eldslukning, poi (brinnande bollar på kedjor), olika former av eld- och kolstavar, brinnande solfjädrar, rockring, fyrverkeripoi med mera. Grunden ligger hela tiden i att skapa en närvaro och nerv, både till publiken och mellan artisterna. Resultatet blir vackra och lätt sagoskimrande framträdanden som berör på riktigt. Eldmagi när den är som bäst helt enkelt.

Vad vi gör beror på vilket event det handlar om och vad som önskas. Tillsammans med kunden pratar vi ihop oss och hittar något som passar både typen av fest och plånboken. Vill ni boka flera föreställningar eller liknande kommer vi överens om ett paketpris.
Vårt grunderbjudande är detta:

24291770_1990439321237991_6523861644603450557_o.jpg

Eldshow

Eldfågel erbjuder välkoreograferade och professionella föreställningar på 11 respektive 18 minuter. Den kortare har ett utgångspris på 11 000 kronor, den längre kostar 15 000 kronor. I båda fallen tillkommer moms och resa.
I priset ingår två eldartister, en eldvakt och alla kringkostnader.
Om vi kontaktas i god tid kan vi också skräddarsy en föreställning för ert event.

fakirachmed.jpg

Eldmingel

Vill du sätta en riktigt lyxig, rolig eller magisk stämning på eventet redan då gästerna kommer? Vill du ha magiska eldvarelser som sveper omkring på festivalen och interagerar med besökarna? Vilket event du än har på gång kan vi lova att vi hjälper dig att höja energin ännu ett snäpp och skapa en atmosfär som fångar gästerna redan från start. Kostnaden beror på vad ni vill ha och hur länge ni vill ha det. Hör av er så pratar vi vidare!

led.jpg

Ledshow

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Aliquam bibendum, turpis eu mattis iaculis, ex lorem mollis sem, ut sollicitudin risus orci quis tellus.