Eldfågels föreställningar

 

2018 erbjuder vi detta:

Eldshow med två professionella eldartister, ca 18 minuter: Vi håller just nu på att skapa en helt ny föreställning som vi kan erbjuda från mars 2018. Fram tills dess erbjuder vi förra årets omtyckta eldföreställning för 12 000 kronor plus moms. Den är dynamisk, samspelt och stämningsfull och vi har fått många positiva kommentarer om den under det år som gått. Flow kombineras med teknisk skicklighet i en välkoreograferad show med slukade lågor, brinnande solfjädrar, eldstavar, eldklot och gnistregn. Vi har också en kortare variant på 11 minuter för 9 000 kronor plus moms. Kika gärna på klipp från när vi uppträdde i våras med vår eldshow.
Vi erbjuder också specialanpassade föreställningar och uppträder med fler eller färre artister; hör av er så hittar vi något som passar!

Led-show (“lampljus” i stället för eld) med två professionella artister, ca 5 minuter: En intensiv och välsynkad led-show med poi, som innehåller mycket känsla. Går att visa inomhus eller ute, eller ha som teaser inför en eldshow. Ledshowen innehåller två artister och kostar 5 000 kronor plus moms.

Eldmingel. Vi uppträder med eldredskap medan gästerna/besökarna anländer för att skapa stämning och en vacker inramning till festen. Eldmingel har ingen fast koreografi utan anpassas helt efter den publik som går förbi. Kostnad beror på beräknad tid och vad ni vill ha. Kontakta oss så hittar vi något som passar alla parter!

Workshops. Ibland kan publiken vilja prova på saker själva. Vi håller workshops i jonglering, poi och stav. För en interaktiv cirkusupplevelse! Kontakta oss för prisförslag.

Resekostnader tillkommer utanför Göteborg.